Wie is Mirre?

Mirre in een jurk
Tijdens een strenge winter werd ik 16 en nam ik mij voor nooit meer een broek aan te trekken. Jurken vond ik vrouwelijker, vrolijker en makkelijk want je hoeft nooit te combineren... Sinds die tijd is mijn jurkencollectie groter en groter aan het worden... Door mijn vele reizen ontdekte ik steeds meer designers en kocht veel in het buitenland.

Tijdens een feestje in november 2009 was het zusje van een vriendin zwanger van een tweeling en paste nergens meer in. Hoe moest zij zich kleden voor een feest? Vanuit haar verhaal werd de kiem gelegd voor MirreMirre, een bedrijf waar je de mooiste jurken kunt huren voor zwangere vrouwen!

Leuk als je een jurk gaat huren! Want wat is nu leuker dan schitteren in de mooiste jurk?
CV
Mirre Andringa studeerde Politicologie met als specialisatie Internationale Betrekkingen en Latijns Amerika aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie woonde ze achtereenvolgens een jaar in Madrid en Buenos Aires. Op de ambassade in ArgentiniĆ« onderhield zij onder andere contacten met NGO ́s, internationale organisaties en Argentijnse (overheid)instanties. Terug in Nederland specialiseerde zij zich in duurzaam ondernemen bij Twinstone. Naast haar werk startte zij met 3 anderen Stichting Messengers of Peace Nederland. Mirre werkt full time bij Twinstone en heeft daarnaast haar eigen bedrijf: MirreMirre en Zwangerschapsjurk huren.nl