Hoe werkt het?

Hoe lang mag ik de jurk houden?
De jurk en toebehoren moeten op dinsdag terug zijn. Dat betekent dat je het maandag retour stuurt naar:

Hoe vaak mag ik de jurk aan?
De verhuurprijs voor de jurk geldt voor 1x dragen. Het is dus niet de bedoeling dat, ondanks het feit dat je de jurk langer in huis hebt, vaker dan 1x wordt gedragen. Dit is op basis van vertrouwen. Wil je de jurk toch vaker aan, dan overleggen we even.

Wanneer ontvang ik de jurk?
Op maandag wordt de jurk verstuurd zodat je het dinsdag binnenkrijgt.
Is de jurk van je keuze het weekend ervoor verhuurd? Dan kan de jurk pas op woensdag worden verstuurd.

Prijzen
- De MirreMirre jurken worden met aandacht uitgezocht en behandeld. Op die manier kun je een zorgeloze avond in een prachtige jurk hebben. MirreMirre zorgt achteraf voor de reiniging (bij Duurzame stomerij Panda) en eventuele reparaties.
- De jurk wordt in een mooie doos verstuurd. Het wordt verstuurd via de pakketpost. Je kunt het pakket altijd volgen via track & trace. Het risico op eventuele vertragingen bij Post NL door stakingen of door iets anders, ligt bij de huurder. Als je de doos binnenkrijgt, open dan het pakpapier alleen aan de korte kant, dan kun je het daarna weer gebruiken als je het retour stuurt.Voor het terugsturen gebruik je het retourlabel. Plak deze op het pakpapier bovenop het originele verzendlabel.

Onderstaande prijzen zijn dus inclusief verzenden, retourlabel en stomerijkosten:
- Korte jurken:   € 74
- Lange jurken:  € 89
- Witte jurken:  € 5 extra
- Bolero:            € 25

Borg
De borg voor een korte jurk is € 100,-.
De borg voor een lange jurk is € 150,-.
De borg voor een bolero is € 100,-.
De borg wordt, nadat de jurk en evt. jasje terugkomt van de stomerij, teruggestort als de jurk en evt. jasje onbeschadigd en vlekkeloos zijn. Dit is maximaal 10 dagen nadat ik de jurk en evt. jasje weer terug heb.

Reservering
Heb je een mooie jurk gevonden maar is de gelegenheid veel later? Dan betaal je bij de reservering 50% van de verhuurprijs. Indien je toch afziet van de verhuur wordt dit bedrag niet teruggestort.

Verzendkosten
Zijn inbegrepen in de totaalprijs.

Stomerijkosten
Zijn inbegrepen in de totaalprijs.

Betaling
Zodra je een reserveringsaanvraag doet en deze akkoord is ontvang je per mail een factuur met de bankgegevens van MirreMirre. Pas als het bedrag op de rekening staat is de reservering definitief en kan alles eventueel direct worden verstuurd.